GRATIS MOVIE, MUSIC & DANCE; DEN HAAG INSIDE OUT GAAT DOOR!

Muziek van Numidia en Zefanio & de film City of Lies over de moord Notorious B.I.G. op 29 augustus van 18.00 tot 23.00 uur in het Zuiderparktheater.

Sluit samen je vakantie af tijdens een lange zomeravond vol music, dance en een film in het idyllische Zuiderparktheater. Jack Faded neemt je als host mee en presenteert de muziek van Numidia, Zefanio en DJ Friss en de dans van Fractal Collective, Moves Warehouse en de Heavy Hitters vs Cypher Active. Tussendoor lekker onderuit kijken naar de film City of lies over de moord op Notorious B.I.G.. Het programma is samengesteld door Haags Hip Hop Centrum en die staan altijd garant voor een ultieme laidback sfeer en gezelligheid.

Aanvang 18 uur. Gratis aanmelden op www.denhaaginsideout.nl (beperkte plekken!)

Den Haag Inside Out sluit af met deze knaller in Het Zuiderparktheater. Het programma bood de Haagse jongeren de hele zomervakantie gratis uitdaging, ontspanning en vermaak met Binck Urban Playground, Zuiderpark Vakantiepark 16+ en City-Camp Madestein. Met meer dan 50 gratis activiteiten op veel onontdekte plekjes was Den Haag deze zomer de ultieme urban playground.

Coronaproof
Het programma van Den Haag Inside Out wordt coronaproof gerealiseerd volgens de dan geldende coronamaatregelen. Waarbij alle deelnemers zich uiteraard aan de basismaatregelen moeten houden. Zo komen we met elkaar gezond de zomer door.

Zomerprogramma070
De gemeente Den Haag helpt de Haagse jongeren om zich in deze tweede corona-zomer niet te vervelen. Den Haag Inside Out is onderdeel van Zomerprogramma070 – The City is Ours!. Alle jongeren van 4 t/m 27 jaar uit Den Haag kunnen deze zomervakantie gratis meedoen aan veel verschillende activiteiten.

Denhaaginsideout.nl
Het complete overzicht dat Den Haag Inside Out deze zomer bood is te vinden op www.denhaaginsideout.nl, Insta, Facebook en TikTok. Dagelijks worden activiteiten toegevoegd.