Bewonersbijeenkomsten bouwplannen de Zichten

Er wordt de komende maanden (en jaren) druk gebouwd in Zuidwest. Ook in de Zichten. De architecten van de Zichten organiseren op 3 en 5 juli  bijeenkomsten om de bewoners te betrekken bij het ontwerp.

Wat gaat er precies allemaal gebeuren in de Zichten? De projecten Zichten 2 en 3 krijgen allebei woonblokken en een woontoren. In totaal komen er meer dan 500 woningen. Het wordt een mix van sociale huurwoningen, middenhuur en koopwoningen. Het worden woningen voor 1 en 2 personen, kleine en grote gezinnen.

waar wordt gebouwd in de Zichten?

3 juli: Bewonersbijeenkomst

De architecten van Zichten 2 en 3 maken, voordat ze beginnen aan het ontwerp, graag kennis met de bewoners van de Zichten. Ze willen graag horen wat de bewoners belangrijk vinden en wat hun ideeën zijn. Denk aan onderwerpen als de sfeer, waar bomen en planten komen in en rond het gebouw, veiligheid en plekken om elkaar te ontmoeten. De architecten gebruikt dit bij het maken van een ontwerp voor de nieuwbouw.

Wil jij graag meepraten? Kom dan naar de bewonersbijeenkomst op 3 juli, van 19:00 tot 21:00 bij Xarage, Ruimzicht 9. Aanmelden is niet nodig.

Programma
19.00 uur : Inloop met koffie en wat lekkers
19.15 uur : Presentatie over de nieuwe buurt
19.30 uur : In gesprek met de architecten
21.00 uur : Einde

5 juli: Bouwmiddag voor kinderen

Op woensdagmiddag 5 juli is er een bouwmiddag voor alle ouders en kinderen uit de Zichten. Tijdens de middag kunnen kinderen in de Zichten leren hoe je veilig om kunt gaan met bouwverkeer en waarom je niet op een bouwplaats mag komen.

Ouders en kinderen zijn welkom op 5 juli tussen 13.30 en 15.30 uur in de Binnentuin Ruimzicht / Het Zicht (achterkant Toon, Het Zicht 114)

Poster bouwmiddag de Zichten

Meer informatie

Lees meer over de bouwplannen in Dreven, Gaarden en Zichten.

bewonersbijeenkomsten de zichten