Inloopbijeenkomst plannen de Zichten

Op dinsdagavond 28 november staat een inloopbijeenkomst gepland over de plannen voor de Zichten. Op de bijeenkomst kun je het nieuwe bestemmingsplan inzien en krijg je een ontwerp te zien van de buitenruimte.  

De bijeenkomst vindt plaats van 19:00 tot 21:00 bij Xarage, Ruimzicht 9. Aanmelden is niet nodig.

Nieuw bestemmingsplan

Tijdens de bijeenkomst laat de gemeente de projecten in de Zichten zien aan de hand van een nieuw bestemmingsplan. Ook presenteert de gemeente het schetsontwerp voor het inrichten van de buitenruimte en hoor je meer over de plannen voor het sportpark.

Het nieuwe bestemmingsplan gaat over de projecten Zichten 2, 3 en 7. Zichten 2 en 3 liggen naast de sportvelden. In totaal komen er meer dan 500 woningen. Het wordt een mix van sociale huurwoningen, middenhuur en koopwoningen. Voor 1 en 2 personen, kleine en grote gezinnen.

bestemmingsplan de zichten den haag zuidwest

Zichten 7

In Zichten 7 komen in de toekomst ook weer winkels en bedrijven op de begane grond. Daarboven komt een parkeergarage voor bewoners en bezoekers van de nieuwbouwprojecten in de Zichten. Het duurt nog een paar jaar voordat Zichten 7 aan de beurt is, maar de gemeente wil ervoor zorgen dat parkeren in de wijk ook in de toekomst goed gaat, daarom is de Zichten 7 al meegenomen in het bestemmingsplan.