Kunstroute Moerwijk

Loop vanaf 29 april tot en met 31 mei de kunstroute in Moerwijk!

Vanaf 29 april is Kunstmuseum Den Haag overal te zien in de Haagse wijk Moerwijk. Op een aantal locaties verspreid door de wijk is er een routeboekje op te halen die je langs grote afbeeldingen van bijzondere kunstwerken leidt. De routes zullen ook herkenbaar zijn door klavertjes op de stoep, deze worden door het jongeren PR team uitgezet met krijtspray. Sta bijvoorbeeld oog in oog met de Victory Boogie Woogie in het kersverse buurthuis of verwonder je over de prachtige kleuren van Leo Gestels schilderij Herfst. Maak tijdens de route verschillende leuke opdrachten en waan je voor een moment in het atelier van Louise Bourgeois, Claude Monet of Piet Mondriaan.

Routeboekje
Het gratis routeboekje is vanaf 29 april op te halen bij het nieuwe buurthuis (Heeswijkplein 10), Mooi Welzijn (Aagje Dekenlaan 51) of Made in Moerwijk (Westhovenplein 46). Hier liggen bovendien posters van verschillende kunstwerken, zodat niet alleen winkels en instellingen, maar ook jij kan je raam versieren met de pronkstukken van het museum. Op deze manier wordt iedereen onderdeel van de Kunstroute Moerwijk.

Vrijkaartje Kunstmuseum Den Haag
Vond je de route leuk? Dan kun je bij bovenstaande naast een poster voor thuis ook een vrijkaartje halen voor Kunstmuseum Den Haag, dan kun je de kunstwerken een keer in het echt bekijken!

Deelname is gratis!

Websites met meer informatie: