Pimp je eigen kleding bij het Oppimp Atelier

Het Oppimp Atelier komt naar Zuidwest. In het Oppimp Atelier kun je je eigen kleding oppimpen onder begeleiding van een Haagse kunstenaar zonder dat er een naaimachine aan te pas komt. Van 10 september tot 20 oktober kun je terecht op Het Zicht 78.

Wil je ook je eigen kleding mooier maken? De docenten begeleiden je graag! Je kunt werken met verschillende naai- en printtechnieken, van folie, borduren tot zeefdruk. Ervaring is niet nodig. Neem wel zelf een kledingstuk mee.

De toegang is gratis. Reserveren kan, maar hoeft niet. Mail voor vragen naar info@cultuurgebaar.nl.

Waarom kleding pimpen

Door iets op je kleding te naaien, te stempelen of te borduren, maak je je eigen T-shirt, broek of jurk leuker. Hierdoor wordt je kleding persoonlijker en gooi je het hopelijk minder gauw weg. Samen zorgen we voor een duurzame wereld!

Kunstenaar Laura Snijders geeft instructies aan een deelnemer van het Oppimp Atelier
Kunstenaar Laura Snijders geeft instructies aan een deelnemer van het Oppimp Atelier

Expositie

In het Oppimp Atelier kun je de exposities bekijken van de deelnemende Haagse kunstenaars. Er zijn ook diverse mini-exposities in de wijk. Deelnemende kunstenaars: Marianne Aulman, Sonja van der Burg, NNNN Modifications (John Fanning), Laura Snijders, Lula Valletta, Ilse Versluijs, Refunc (Denis Oudendijk) en van Pera Atelier (Fatima Kiral). En er is een scholierenprogramma voor scholen in de wijk beschikbaar (lesbrief + workshop of demo).

Over het Oppimp Atelier

Het Oppimp Atelier is een initiatief van stichting Cultuurgebaar en Cultuurvlinder en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, Staedion en deelnemende partners.

Locatie: Het Zicht 78, 2543 AN, Den Haag

E-mail: info@cultuurgebaar.nl.

Openingstijden:

Do: 14.30-17.30 u.

Vr: 19.00-21.30 u.

Zo: 14.00-17.00 u.