Word wijkreporter!

Als wijkreporter haal  je verhalen op van jouw buren in Bouwlust of Vrederust. Je maakt verhalen over wat zij belangrijk vinden voor de wijk. Wat kan anders of beter? Bijvoorbeeld meer groen, ontmoetingsplekken of activiteiten voor de jeugd. De gemeente gebruikt de verhalen voor de wijkagenda.

Waarom wijkreporter worden?
Als wijkreporter vraag je aan een buurvrouw of buurman een verhaal over de wijk. Per verhaal kun je een waardebon van € 10 verdienen. Je kunt de bon uitgeven bij een aantal vastgestelde winkels. Je kunt maximaal 10 verhalen inleveren. Ook leer je zo jouw buren beter kennen.

Aanmelden van 5 tot en met 25 mei 2021

Je kunt je aanmelden van 5 mei tot 25 mei 2021 op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Dat kan bij de volgende locaties:
• Bewonersbedrijf Pandje 4, De Dreef 4: dinsdag 11, 18 en 25 mei
• Allekanten, De Speelzijde 8: woensdag 5, 12 en 19 mei
• Buurtkamer Vrederustlaan, Vrederustlaan 129: donderdag 6, 13 en 20 mei

Stuur een mail naar escamp@denhaag.nl. De gemeente neemt daarna contact met je op. Of je kunt bellen naar Nick van den Tol op 06 – 50 18 88 47.

Wat is een wijkagenda?
Wonen in een fijne en veilige buurt vindt iedereen belangrijk. Daarom kijkt de gemeente naar de belangrijkste verbeterpunten en kansen voor jouw buurt. Wat kan beter en waar ben je enorm trots op? Dat doen we samen met alle organisaties en professionals in de wijk, maar vooral met jou. Samen zetten we de belangrijkste punten op een rij. Daarmee gaat de gemeente aan de slag. Zo maken we samen de wijk nog mooier!

Meer info staat ook op denhaag.nl/escamp.