Sportief Buurthuis

Het Beweeglab, het sportief Buurthuis HKV/Ons Eibernest en Cruyff Court Morgenstond zijn plekken waar je in en uit kan lopen. De sportieve activiteiten zijn er voor jeugd, volwassenen, senioren en speciaal voor vrouwen.

‘Tot volgende week, en zorg dat je op tijd bent!’

Op het tennisveld van HKV/Ons Eibernest roept trainer Carl Sint Jago enthousiast de kinderen bij elkaar. De les is net afgelopen en aan de blije en verhitte gezichten is te zien dat het leuk was. Carl is vrijwilliger bij het HKV/Ons Eibernest. ‘Je merkt dat de kinderen behoefte hebben aan buiten zijn en sporten.’

‘Je doet het voor de kinderen, zij zijn het belangrijkst’

In Zuidwest zijn veel sportaccommodaties, zoals De Uithof, Sportcampus Zuiderpark en een enorme hoeveelheid sportvelden, meer dan waar ook in Den Haag. Het Beweeglab, het sportief Buurthuis HKV/Ons Eibernest en Cruyff Court Morgenstond zijn plekken waar je in en uit kan lopen. Dat kan zijn om andere buurtbewoners te ontmoeten, om mee te doen met de activiteiten óf om een bijdrage te leveren aan een initiatief. De sportieve activiteiten zijn er voor jeugd, volwassenen, senioren en speciaal voor vrouwen.

Partners Zuidwest

Tref

Tref wil andere doelgroepen in Zuidwest bereiken dan de mensen die al naar een sportveld toe gaan. Naar de website

Nog meer meedoen

‘Ik wil aan de slag, maar waar moet ik beginnen?’

Zo krijgt iedereen zin om te sporten