Talentstart

In het Roemer Visschercollege zijn verschillende praktijklokalen, een fietsenwerkplaats, een restaurant en een nog leegstaande winkelruimte. Onder Talentstart is hier een open leercentrum voor volwassenen gestart.

 

Ook volwassenen maken hier kennis met verschillende vakken

Het Roemer Visschercollege is een school voor vmbo en biedt verschillende beroepsrichtingen aan. De school heeft verschillende praktijklokalen, een fietsenwerkplaats, een restaurant en een nog leegstaande winkelruimte. Onder Talentstart is hier een open leercentrum voor volwassenen gestart.

Bewoners van Zuidwest kunnen kennismaken met techniek, horeca en/of ondernemen in combinatie met taal- en rekenlessen op verschillende niveaus gegeven door de Taal+ school van ROC Mondriaan. Ook verzorgt de Taal+ school cursussen digitale vaardigheden.

De Brede Buurtschool RVC is een initiatief van Scholengroep Den Haag Zuidwest en wordt ondersteund door Stichting Brede Buurtschool vanuit de Gemeente Den Haag. Samen met de partners uit de wijk organiseren zij diverse cursussen voor volwassenen.

Daarnaast is er een zaterdagschool voor groep 7  en 8, huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren, masterclasses en nog veel meer!

Nog meer meedoen

‘Ik wil aan de slag, maar waar moet ik beginnen?’

Zo krijgt iedereen zin om te sporten